Tillbaka till söksidan

Grundkurs STI - smittspårning

Kursnamn Grundkurs STI - smittspårning
Kursstart 2018-09-17 08:30
Kursslut 2018-09-17 16:30
Information Smittskydd Stockholm i samarbete med SESAM-enheterna vid Karolinska universitetssjukhuset, Södersjukhuset AB och Danderyds sjukhus AB inbjuder personal vid vårdcentraler, gyn- och barnmorskemottagningar samt ungdomsmottagningar till Utbildning - Grundkurs i smittspårning vid sexuellt överförbara infektioner Vänligen observera att detta är en kurs på grundläggande nivå för er som ej tidigare deltagit i kurs om smittspårning. För att erhålla intyg om genomgången utbildning krävs närvaro under hela dagen. Utbildningen är kostnadsfri. Under kursdagen serveras kaffe, frukt och smörgås, dock inte lunch som får intas på annan plats. Ingen möjlighet att värma medtagen mat finns i lokalen.
Plats Fataburen, Magnus Ladulåsgatan 63A
Målgrupper Övrig, annan
Terapiområden Hud- och könssjukdomar, Infektionssjukdomar, Övrigt, ospecificerat
Arrangör Smittskydd Stockholm
Anmälan senast 2018-09-10
Förtäring Ingen förtäring

Sista anmälningsdatum har passerats.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo
  • Retapamulin (Altargo) slut på svenska marknaden

    Sedan tidigare har tillverkningen av retapamulinsalva (Altargo) som används vid svinkoppor upphört och under sommaren 2018 har lagret tagit slut på den svenska marknaden.

    2018-09-21
  • Anpassa mängden förskrivet läkemedel per uttag

    TLV skärpte nyligen tolkningen av den så kallade 90-dagarsregeln. För patienten medför det att mängden läkemedel som kan expedieras inom förmånen vid ett tillfälle styrs på ett annat sätt.

    2018-09-18