Tillbaka till söksidan

Vårdhygienisk grundkunskap vid hantering av flexibla endoskop

Kursnamn Vårdhygienisk grundkunskap vid hantering av flexibla endoskop
Kursstart 2017-06-15 08:30
Kursslut 2017-06-15 14:00
Information Öka vårdhygienisk kunskap vid hantering av flexibla endoskop. Avtal med Vårdhygien Stockholm behövs för att delta. I mån av plats är det möjligt att, mot avgift, delta även om avtal saknas. För mer info kontakta; kursadministrator.vardhygien@sll.se Telefon: 08- 123 13058

Målgrupp: Utbildningen i första hand vänder sig till all vårdpersonal i verksamheter som utför endoskopi med flexibla endoskop.
Plats Fataburen, Magnus Ladulåsgatan 63A
Målgrupper Övrigt, annat
Terapiområden Vårdhygien
Arrangör Vårdhygien Stockholm
Anmälan senast 2017-06-09
Förtäring Ingen förtäring

Sista anmälningsdatum har passerats.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo
  • Patientbroschyr om glaukom

    Beställ patientbroschyren om glaukom och dela ut den. Broschyren är framtagen av Stockholms läns läkemedelskommittés expertråd för ögonsjukdomar.

    2017-10-20
  • Många cancerläkemedel godkända på surrogatmått

    För de cancerläkemedel som godkändes av EMA 2009–2013 hade förlängd överlevnad eller förbättrad livskvalitet bara visats vid hälften av indikationerna efter tre till åtta års uppföljning.

    2017-10-19