Tillbaka till söksidan

Höstmöte för lokalt Smittskydds- och Stramaansvariga

Kursnamn Höstmöte för lokalt Smittskydds- och Stramaansvariga
Kursstart 2018-09-18 08:00
Kursslut 2018-09-18 16:30
Information Årets höstmöte för lokalt Smittskydds- och Stramaansvariga På höstmötet tar vi upp aktuella smittskyddsfrågor och smittskyddshändelser. Program är ännu inte fastställt och vi skulle vilja veta om ni har några speciella ämnen/frågor som ni vill att vi ska ta upp. Förslag skickas till: utbildning@smittskyddstockholm.se
Plats Lustikulla konferens, Liljeholmsvägen 18
Målgrupper Övrig, annan
Terapiområden Infektionssjukdomar, Övrigt, ospecificerat
Arrangör Smittskydd Stockholm
Anmälan senast 2018-09-09
Förtäring Ingen förtäring

Sista anmälningsdatum har passerats.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo
  • Retapamulin (Altargo) slut på svenska marknaden

    Sedan tidigare har tillverkningen av retapamulinsalva (Altargo) som används vid svinkoppor upphört och under sommaren 2018 har lagret tagit slut på den svenska marknaden.

    2018-09-21
  • Anpassa mängden förskrivet läkemedel per uttag

    TLV skärpte nyligen tolkningen av den så kallade 90-dagarsregeln. För patienten medför det att mängden läkemedel som kan expedieras inom förmånen vid ett tillfälle styrs på ett annat sätt.

    2018-09-18