Kommersiellt obunden läkemedelsinformation riktad till läkare och sjukvårdspersonal

Aktuell fortbildning

Grundkurs STI - smittspårning

Kursnamn: Grundkurs STI - smittspårning

Kursstart: 2019-11-0708:30:00

Kursslut: 2019-11-0716:30:00

Information: Smittskydd Stockholm i samarbete med SESAM-enheterna vid Karolinska universitetssjukhuset, Södersjukhuset AB och Danderyds sjukhus AB inbjuder personal vid vårdcentraler, gyn- och barnmorskemottagningar samt ungdomsmottagningar till Utbildning - Grundkurs i smittspårning vid sexuellt överförbara infektioner Vänligen observera att detta är en kurs på grundläggande nivå för er som ej tidigare deltagit i kurs om smittspårning. För att erhålla intyg om genomgången utbildning krävs närvaro under hela dagen. Utbildningen är kostnadsfri. Under kursdagen serveras kaffe, frukt och smörgås, dock inte lunch som får intas på annan plats. Ingen möjlighet att värma medtagen mat finns i lokalen. Vid frågor kontakta: utbildning@smittskyddstockholm.se

Program: Saknas

Plats: Magnus Ladulåsgatan 63 A, Stockholm. Lokal: ”Fataburen”, gå via receptionen

Målgrupper: Läkare
Sjuksköterska
Övrig, annan

Terapiområde: Hud- och könssjukdomar
Infektionssjukdomar
Övrigt, ospecificerat

Arrangör: Smittskydd Stockholm

Anmälan senast: 2019-11-01

Avgift: Kostnadsfri

Program: Saknas

Förtäring: Förtäring serveras

Aktiv


Tack för din anmälan! Bekräftelsemail skickas till din e-post!

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Region Stockholms register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar.

På sidan listas aktuella fortbildningar och seminarier som anordnas av Region Stockholms läkemedelskommitté och dess expertråd samt av andra aktörer inom Region Stockholm.

För vem?

Fortbildningarna riktar sig till läkare och sjuksköterskor samt övrig intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län.
Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Alla aktiviteter är producentoberoende och de allra flesta är helt kostnadsfria.

Du kan söka på fortbildningar inom ett visst terapiområde, under en viss månad eller målgrupp. Anmäler dig gör du sedan direkt här på sajten via länk på sidan med informationen om ditt aktuella fortbildningstillfälle.