Kommersiellt obunden läkemedelsinformation riktad till läkare och sjukvårdspersonal

Janusinfo.se byter utseende

Publicerat 2012-12-20
Nya Janusinfo.se

Nu är det lättare att hitta på Janusinfo.se. Du klickar på flikarna och söker som vanligt i våra kunskapsdatabaser.

Janusinfo.se har fått ett nytt, uppdaterat utseende. Alla de sidor och funktioner du är van att använda återfinns också på den nya sajten. Sidorna kan dock ligga på en annan plats på sajten eller under ett annat menyval.

För att navigera använder du dig av flikarna i sajtens toppmeny. Under var och en av flikarna finns då undermenyer som presenteras på sidans vänstra kant där du kan navigera dig vidare.

Om du inte hittar den sida du letar efter kan du använda vår sökfunktion. Sökrutan hittar du överst till höger på sajten. Du kan också välja att navigera till sidan "Webkarta", länken finns i det övre högra hörnet på startsidan. Här kan du se alla avsnitt som finns på sajten och navigera direkt till dessa.

Vi hoppas att du som användare kommer att uppskatta det nya gränssnittet och att det kommer underlätta för dig att hitta just den del av sajten som du är intresserad av. Om du har några frågor eller synpunkter angående det nya utseendet är du välkommen att höra av dig till oss via e-postadressen janusredaktionen@regionstockholm.se

Senast ändrad