Gå till innehåll

Kommersiellt obunden läkemedelsinformation riktad till läkare och sjukvårdspersonal

Nya Psykiatristöd mer användarvänlig

Publicerat 2019-11-29

Psykiatristöd har fått en ny utvecklad sökfunktion och innehållet är tydligare strukturerat. Webbplatsen fungerar lika bra på dator som i mobil.

Skärmdump på webbsidan Psykiatristöd.

Användaren är i fokus på nya Psykiatristöd, som har fått en tydligare och mer användarvänlig struktur. Webbplatsen har också fått en bättre sökfunktion där du kan filtrera resultatet så att du snabbare hittar det du söker efter.

Den nya webbplatsen är responsiv, vilket betyder att den anpassar sig efter den skärm du använder. Innehåll är nu lika tillgängligt på dator som i mobilen.

Psykiatristöd har också fått en ny teknisk plattform och en grafisk profil som överensstämmer med Region Stockholms övriga webbplatser.

Webbplatsen Psykiatristöd fungerar som ett stöd i det kliniska arbetet inom vuxenpsykiatri och beroendevård i Stockholms län. Informationen kring vårdnivå/remiss och handläggningsrekommendationer i vårdprogram gäller för vårdgivare med vårdöverenskommelse/avtal med Region Stockholm.

Innehållet på Psykiatristöd kvalitetsgranskas av sakkunniga inom Region Stockholm. De representerar det regionala programområdet Psykisk hälsa, Stockholm-Gotlands medicinska råd och Region Stockholms läkemedelskommittés expertgrupp för psykisk hälsa.

Om du har synpunkter på webbplatsen är du välkommen att höra av dig till oss på psykiatristod.hsf@regionstockholm.se.

Anna Bratt

Observera: nyhetstexterna är aktuella när de publiceras och uppdateras normalt inte.

Senast ändrad